Новини

Среща на ценители на практиката Кундалини йога

Скъпи Приятели, 

С удоволствие представям на вниманието Ви срещата на ценителите на Кундалини йога, която ще се проведе от  22 до 25 септември 2016 във ваканционно селище „Бялата лагуна“ край Каварна.  

Kакво е ЛЮБОВТА? Любов към нас самите, какво е истинска Любов, емоционална, вълнуваща Любов или безкрайна!? Йоги Баджан (1929-2004), велик  Учител, майстор в Кундалини йога и Бяла Тантра йога казва:„Кундалини йога е свещената наука. В нея учим от собствения опит. Преживяваме това, в което искаме да вярваме.“

Водещ - Маргарита Узунова

Продължителност:  Срещата щe бъде в рамките на 4 дни - 3 нощувки (в студио за двама), 3 закуски, 3 обяда, и 3 вечери на бюфет.  Интригуващата кундалини йога програма, подходяща както за начинаещи, така и за напреднали, ще се редува с време на отмора между отделните практики в деня. И на брега на морската шир, и в приятна обстановка, ще се насладим на различни класове, включващи системи упражнения, техники на дишане, активно слушане и пеене на мантри, медитации и релаксации.

Настаняване в корпус „Море“: 22 май 2016 (за пътуващите с автомобил - 14.00 часа, за пътуващите а автобус - договорено ранно настаняване - 8.00 часа).

Транспортът е индивидуален ангажимент. За пътуващите с автобус допълнителна информация на посочения телефон.

Начало на програмата: 22 май, 15.00 часа.

Необходими пособия: шал, лека завивка, лична постелка за пода (йога мат).

Срок за записване и потвърждение: 12 септември 2016. Потвърждението за участие е свързано с 100% плащане на такса участие. След записване такси не се възстановяват. 

Ваканционно селище „Бялата лагуна“ е кацнало на брега на морето и предлага прекрасни условия за провеждане на срещата. Настаняването е в модерни студиа със скандинавски стил и морски изглед. Модерно оборудвани с безплатен Wi-Fi, кабелна TV и кухненски бокс.

За проявилите интерес повече информация на телефон 0897 40 49 88 и е-mail: uzunova.margarita@gmail.com.

Слънчев поздрав,

 

Маргарита Узунова,

Сертифициран преподавател по Кундалини йога към

Международната Кундалини йога Асоциация на Учители 3HO, (IKYTA) и

Института по Кундалини йога, (KRI), САЩ, по метода на Йоги Баджан