Ресторанти

Ресторант

Ваканционно селище "Бялата лагуна" разполага с два ресторанта.

 

ОСНОВЕН БЮФЕТ РЕСТОРАНТ

Разположен в централната част на селището, основният ресторант предлага прекрасна панорамна гледка към морето. Кухнята на ресторанта е интернационална и вдъхновена от концепциите за здравословно и разнообразно хранене с много пресни плодове, зеленчуци, местни и рибни ястия. Всяко вечер е с тематично меню / от понеделник до неделя, както следва: барбекю, близък изток, азиатска, американска, средиземноморска, българска, Tex Mex / Mexican /. Събота - галавечеря. Шоу кукинга с шеф говач Емил Костов и барбекю на открито превръщат храненето на гостите ни в интересно кулинарно преживяване.

За сезон 2020 селището ще предложи нов ресторант с работно време, както следва:

  • Закуска 7:30 - 10:00 часа,
  • Обяд 12:30 - 14: 30часа,
  • Вечеря 18:30 - 21:00 часа

А-ла Карт Ресторант Emilio's Kitchen & Grill

Ресторантът, разположен на плажа предлага разнообразие от салати, пици, барбекю, основни местни, рибни и вегетариански ястия. В предложенията на шеф-готвача за обяд и вечеря са включени специалитети от българската и средиземноморска кухня.

Работно време:

  • Всеки ден: 11:00 - 22:00ч

Закуски: включително вафли, сладкиши, плодове и сладолед, които са на разположение от 10:30 до 12:00 часа, 16:00 - 18:00 часа; сладолед от ресторант на шведска маса за обяд и вечеря