Условия за ползване

Условия за ползване

Общи условия за интернет резервации на сайта на “Бялата лагуна” АД

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Настоящите условия за интернет резервации задължават “Бялата лагуна” АД да осигури заявената и платена от клиента резервация според предоставените от клиента чрез резервационния формуляр данни за: име на клиента, хотел, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.

Полето "Забележки" в резервационния формуляр няма задължителен характер за “Бялата лагуна” АД и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле ще бъдат удовлетворени само при възможност.

В резервацията, под деца се приемат само лицата които нямат навършени 12 години в датата на пристигането.

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

Цените в интернет страницата на “Бялата лагуна” АД са брутни в лева (BGN) с включено 9% ДДС, курортна такса и застраховка. Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния хотел.

“Бялата лагуна” АД запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

При извършване на online резервации е необходимо да се заплати цялата сума в срок до 14 дена след резервирането, чрез дебитна/кредитна карта или по банков път.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

Промени по направени резервации по условията на ранни записвания не се приемат. Всяка промяна на резервация автоматично калкулира резервацията по стандартните цени за сезона. В случай на анилуране или промяна на резервация по условията на ранни записвания, сумата по резервацията няма да бъде възстановена. 

При направени резервации по стандартните за сезона цени, анулации и промени се приемат до 7 дни преди датата на пристигане в хотела. При промяна или анулиране на резервация по-късно от посочения период, сумата за първата нощувка няма да бъде възстановена. 

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

Разплащането може да се осъществи по 3 различни начина:

1. По електронен път с дебитна или кредитна карта

"Приемани кредитни карти"

Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro. При избор на този метод за плащане се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. 

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

В момента на online резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане. Максималната сума за плащане с карта е 10 000 лева.

2. Чрез системите за електронни разплащания на EPAY.BG и PAYPAL.COM

При тези плащания сумата се получава от обслужващия сайт и след успешно заплащане, той гарантита Вашата резервация. “Бялата лагуна” АД не получава никакви данни за вашите кредитни или дебитни карти.

3.Чрез банков трансфер

Плащането на цялата сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е необходимо да се изпрати копие от платежното нареждане или вносната бележка на факс: +359 579 62575, като задължително се впише резервационния номер в основанието за плащане.

При електронно банкиране е необходимо да изпратете детайлите на плащането на e-mail:online@albena.bg.

Лични данни

Вашите лични данни са защитени съгласно законодателството на Република България. 

ВАЖНО!

Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок и при плащане по банков път не е изпратено копие от документа за плащането, Вашата резервация ще бъде автоматично анулирана от резервационната система.

В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече интернет резервация, моля уведомете ни на e-mail: online@albena.bg или на телефон: +359 579 62327. При неспазване на това условие, “Бялата лагуна” АД е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации!

При резервации с начална дата следващия ден е препоръчително да се избере плащане с дебитна/кредитна карта, тъй като това ускорява процеса на обработка на резервацията.

Настоящите условия важат за всички резервации извършени през интернет сайтовете:
http://whitelagoon.bg

Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с интернет резервации до e-mail: online@albena.bg или позвънете на телефон: +359 579 62327.

Моля, не забравяйте да изпечатате потвърждението за платената резервацията. Това ще улесни настаняването ви. 

За да продължите с резервацията е необходимо да декларирате, че сте запознат и съгласен с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИНТЕРНЕТ РЕЗЕРВАЦИИ НА “Бялата лагуна” АД .

Натиснете тук

 

Информация за търговеца :

Фирма : “Бялата лагуна” АД
Адрес :  с. Топола, общ.Каварна
ЕИН: 124601487

тел. : +359 570 88 000